JADRO
POSLOVNA FILOZOFIJA

O NAMA

Temelji i idejna zamisao tvrtke JADRO datiraju iz 1924. god. kada je osnovana “Općinska vrtlarija” koja je proizvodila rezano cvijeće i ukrasno parkovno bilje, te održavala zelene površine u gradu Splitu. Od svog utemeljenja do danas bavimo se projektiranjem, izgradnjom i održavanjem zelenih površina, izgradnjom sportskih igrališta te proizvodnjom i prodajom biljnog materijala u vlastitom vrtnom centru. Dugogodišnji rad, iskustvo i znanje uz praćenje visokih standarda daje nam za pravo da se smatramo jednom od vodećih tvrtki na području uređenja krajobraza i izgradnje sportskih igrališta.

Još od početka naših aktivnosti naš je cilj bio osmisliti, izgraditi i održavati zelene površine, parkove i sportska igrališta za sve vrste primjena. Ova filozofija rezultirala je organizacijom koja nudi znanja iz područja krajobrazne arhitekture, građevinarstva i projektnog menadžmenta koja su potrebna za realizaciju projekata “ključ u ruke”.

JADRO u primjeni svojih rješenja koristi isključivo provjerene i certificirane materijale kako bi zadovoljili najstrože standarde. Odjel za projektiranje i razvoj kombinira svoje vještine kako bi stvorio rješenja za korisnike s različitim potrebama, proračunima i projektnim lokacijama, nudeći pristupačna i održiva rješenja za privatne potrebe, kao i vrhunska rješenja profesionalne namjene.

MISIJA I VIZIJA

MISIJA Pružiti cjelovitu i kvalitetnu uslugu koja će kupce i korisnike naših usluga učiniti sretnim i zadovoljnim, i koji će na tržištu biti naš najbolji promotor.

Biti trendovski i inovativni u svijetu krajobrazne arhitekture i sportskih igrališta. Predviđanjem, a prije svega stvaranjem tržišne potražnje i kontinuiranim jamstvom kvalitete kroz pravi razvoj proizvoda, JADRO se obvezuje da će korisnicima ponuditi najbolje proizvode i iskustva u krajobraznoj arhitekturi i sportskim igralištima. S vlastitim proizvodnim pogonom, bogatom poviješću i bogatim znanjem, JADRO je jedna od vodećih tvrtki na tržištu.

VIZIJA – JADRO želi ponuditi ljudima mogućnost da izvuku najbolje iz života u odnosu na uređeni okoliš, boravak u prirodnom okruženju, sport i opuštanje. Naša rješenja za profesionalnu i amatersku upotrebu, usredotočena na timove i pojedince, trebaju ponuditi i osigurati cjelovitu i trajnu namjenu, temeljenu na financijski održivom sustavu za privatna i komercijalna okruženja. Od dizajna i financiranja, preko izgradnje i održavanja do održivog zbrinjavanja i obrade otpadnih materijala, JADRO Vam želi jamčiti besprijekornu tehničku izvedbu odabranih rješenja. Želimo da Vam naš pristup i profesionalni odnos daje sigurnost da će Vaše želje biti u cijelosti ispunjene.

Organizacijska struktura

JADRO od 1991. godine posluje kao dioničko društvo te je organizirano na način da se osigura optimalna iskoristivost svih stručnih potencijala zaposlenika.

  • Odjel za projektiranje i razvoj
  • Odjel za izgradnju i održavanje
  • Odjel za proizvodnju i prodaju

Zahvaljujući našem vlastitom projektnom i razvojnom odjelu, stručnosti naših poslovnih partnera i u suradnji s međunarodnim sportskim udrugama i specijaliziranim institutima za certificiranje, JADRO je u primarnoj poziciji da ispuni najviše zahtjeve prilikom projektiranja, izgradnje i održavanja sportskih igrališta, rekreacijskih površina i uređenja okoliša poštujući pravila stručne i tehničke izvedivosti te financijske održivosti.

Poslovni partneri

JADRO Na ovoj stranici naći ćete brojne linkove na web stranice poslovnih i partnera tvrtke JADRO. Na stranicama naših partnera pronaći ćete dodatne informacije o različitim temama.


logo-giorgio-tesi-2019
inch
logo-pratoverde
edel-grass
logo-condor-grass
logo-playitglobal
logo-redemix
diadem

Kodeks ponašanja

Misija

JADRO želi biti vodeća tvrtka u projektiranju i izgradnji održivih rješenja uređenja krajobraza i sportskih igrališta. S ponosom i radošću prihvaćamo odgovornost koristeći svoje znanje za stvaranje održive budućnosti.

Zajedničke vrijednosti

JADRO promiče četiri zajedničke vrijednosti: poduzetništvo, fokus na razvoj, fokus na ljude i društvenu svijest. Ove vrijednosti određuju kako društvo i njegovi zaposlenici misle i ponašaju se jedan prema drugome i prema svijetu koji ih okružuje.

JADRO u društvu

JADRO smatra da ima odgovornost ponuditi ljudima kvalitetna i održiva rješenja na društveno i ekonomski opravdan način. JADRO vjeruje u pošteno tržišno natjecanje i djeluje u skladu s ovim načelom. Također smo neovisni i profesionalni i smatramo se pouzdanim članom društva. Naša tvrtka također želi unaprijediti ugled i položaj našeg sektora u cjelini. Naravno, integritet igra vrlo važnu ulogu u tom pothvatu.

JADRO i poslovni partneri

Naša tvrtka surađuje s poslovnim partnerima na različitim područjima. A načela uspostavljena u ovom kodeksu ponašanja poduzeća služe kao mjerilo za sve te suradnje. Velik je naglasak na integritetu, lojalnosti i transparentnosti.

JADRO i zdravlje, sigurnost i dobrobit

Briga o zdravlju, sigurnosti i dobrobiti služi kao okvir za našu politiku. Zdravstvena i sigurnosna politika tvrtke JADRO usmjerena je na stvaranje odgovarajućih radnih uvjeta; zaštitu, sigurnost te dobrobit zaposlenika i posjetitelja.

JADRO i zaposlenici

JADRO zaposlenicima nudi zdravu, sigurnu i izazovnu radnu okolinu u kojoj su sposobni raditi s poštovanjem. Zaposlenici imaju osobnu odgovornost da razviju svoja znanja i vještine. A JADRO će im ponuditi dovoljno mogućnosti i podrške kako bi to učinili, imajući na umu politiku tvrtke i dostupne talente.

JADRO smatra da je vrlo važno imati predane zaposlenike. Menadžment i zaposlenici osjećaju da je važno imati jasne procese donošenja odluka, učinkovitu komunikaciju i otvoren pristup informacijama. Suodlučivanje igra važnu ulogu u strukturi savjetovanja tvrtke.

Zaposlenici i JADRO

Svi se zaposlenici obvezuju na rad na temelju zajedničkih vrijednosti. Moraju biti otvoreni i iskreni jedni prema drugima i biti pouzdani da poštuju svoju riječ. Moraju imati osjećaj odgovornosti, poštivanja drugih mišljenja i donositi odluke koje su u skladu s ciljevima i strategijom tvrtke.

Uprava će biti odgovorna za stvaranje okruženja u kojem zaposlenici rade. Zaposlenici moraju imati kritički pogled i biti svjesni troškova i kreativnosti. Oni moraju biti otvoreni jedni prema drugima, međusobno dati povratne informacije i osjećati se odgovornima za dobivanje i davanje informacija. Cilj im treba biti da se uspješno i zajedno usredotoče na temeljna načela međusobnog poštovanja i suradnje. Zaposlenici se moraju osjećati odgovornima za svoj osobni razvoj i ponašati se u skladu s tim. Zaposlenici se moraju suzdržati od radnji koje bi mogle oštetiti ugled tvrtke JADRO i moraju se ponašati u skladu s uobičajenim normama. Seksualno uznemiravanje, rasistički komentari, diskriminacija, verbalna ili fizička agresija, zlostavljanje i seksualno zastrašivanje su neprihvatljivi.

Zaposlenici moraju osigurati da se ne dogodi sukob interesa između njih i poduzeća, zbog drugih pozicija koje imaju ili financijskih interesa izvan tvrtke. Zaposlenici moraju postupati s imovinom tvrtke i imovinom koja pripada klijentima s velikom pažnjom. Prilikom obavljanja svoje djelatnosti oni moraju koristiti samo opremu tvrtke i informacije o tvrtki za namjeravanu svrhu. To vrijedi i za opremu i informacije klijenata. Zaposlenici moraju postupati sa svim podacima o klijentu povjerljivo.

Poštivanje kodeksa ponašanja

Svi su zaposlenici odgovorni za poštivanje ovog kodeksa ponašanja na način koji odgovara njihovom položaju u organizaciji. Usklađenost će biti jedna od tema koje će se razmatrati tijekom godišnjih procjena. Svi zaposlenici koji naiđu na probleme u vezi s poštivanjem ovog kodeksa ponašanja tvrtke mogu se obratiti Upravi društva. JADRO je uključio ovaj kodeks ponašanja u svoje sustave upravljanja. Kontinuirana pozornost posvećuje se usklađenosti na individualnoj i kolektivnoj razini.

Split, siječanj 2019.g


Izrada web stranica Split © WebSplit digitalna agencija za izradu web stranica i internet marketing